Meteen naar de inhoud

Voordat wij klanten adviseren en een competitief aanbod kunnen doen, kijkt de deskundige eerst naar de woning en haar elektra. Zo voert hij een uitgebreide dakinspectie uit en wordt de ligging van het dak ten opzichte van de zon en de omgeving bestudeerd. Hij vraagt naar het verbruik van de woning en de wensen van de klant. Wil je een bijvoorbeeld jouw meterkast aanpakken of de kabelroutes liever onder de grond verwerken? We doen graag wat harder ons best om de hele installatie geheel naar jouw wensen op te leveren. Dit bezoek is voor onze klanten geheel kosteloos.

In de praktijk werken we het vaakst met de bekendere A-merken, welke uitstekende garanties meegeven. Heeft u specifieke voorkeuren? Dan is er, mits de materialen leverbaar zijn, heel veel mogelijk. Wij houden wel van een uitdaging. Het komt echter vaak voor dat klanten een bepaald idee hebben, dat om wat voor reden dan ook niet rendabel uit zal pakken. Dan geven wij dit ook aan. Het is zinloos om onnodig veel kosten kwijt te zijn aan je installatie.

Omdat alle details in kaart gebracht zijn, kunnen wij klanten beter advies geven. De deskundige legt rustig alle mogelijkheden voor. En omdat hij ook bij de installatie aanwezig zal zijn, kunnen we direct een helder aanbod doen, zonder onverwachte extra kosten.

Wordt jij ook onze nieuwe klant? Dan blijft de deskundige jouw aanspreekpunt. Vanaf het eerste kosteloze huisbezoek totdat de installatie perfect functioneert, zal onze expert er voor je zijn.

Deze deskundige ziet er op persoonlijk op toe dat de systemen conform jouw verwachtingen en onze kwaliteitsnormen binnen drie weken worden opgeleverd.

Ja, wij zijn snel. Omdat wij graag een rol spelen in een duurzamer Nederland, voorzien wij jouw woning binnen drie weken na afspraak van betaalbare, goedwerkende zonnepanelen. Het liefst binnen twee.

Dankzij hun ervaring en kennis kunnen onze installateurs in iedere denkbare situatie veilig en vakkundig geïnstalleerde zonnepanelen leveren. Zo hebben onze installateurs allemaal op HBO-niveau brede en technische werkervaring en bezitten zij zowel het VCA– als het Nen3140-certificaat. 

Daarnaast heeft iedereen actuele scholing opgedaan met InstallQ en worden onze installaties geplaatst volgens de kwaliteitsnormen Nen62466 en Nen1010. Kortom: we stellen hoge kwaliteitseisen aan ons werk.

Natuurlijk garanderen wij klanten dat alle onze onderdelen van de installatie volledig naar afspraak en verwachting werken en naar alle besproken garanties verzekerd zijn.

Omdat de installateur vooraf uw woning al in kaart heeft gebracht, zijn wij tijdens de installatie vakkundig voorbereid en uitgerust. We kunnen veilig, doelgericht en efficiënt werken en zijn op alles voorbereid.

Tot slot wordt vastgesteld of de installatie voldoet aan de kwaliteitseisen die wij als Sunergy Solar Systems aan onze oplevering stellen. Hiervoor maken wij gebruik van Nen1010 en Nen62466. Nen1010 is een aanvullende opleveringsinspectie. Deze garandeert dat elektrotechnische laagspanningsinstallaties vakkundig en veilig zijn geïnstalleerd. Je krijgt hiervan een opleveringsrapport, dat alle metingen van de PV-installatie-tester bevat conform NEN-62446.

Omdat je een veilige en optimale installatie wilt

  1. Onze deskundige kijkt, voordat hij onze klanten een aanbod doet, eerst naar de woning en haar elektra. Zo voert hij een uitgebreide dakinspectie uit en wordt de ligging van het dak ten opzichte van de zon en de omgeving bestudeerd.
  2. Omdat alle details in kaart gebracht zijn, krijgen klanten beter advies. We leggen de verschillende mogelijkheden voor en zijn zo direct in staat een helder aanbod te doen.
  3. Deze deskundige ziet er persoonlijk op toe dat de systemen conform jouw verwachtingen worden opgeleverd. Tot slot stelt hij vast of ieder onderdeel van de installatie voldoet aan onze kwaliteitseisen en wordt er een opleveringsinspectie uitgevoerd.

Hiervoor maken wij gebruik van Nen1010 en Nen62466.

Nen1010 is een aanvullende opleverings-inspectie. Deze garandeert dat elektrotechnische laagspanningsinstallaties vakkundig en veilig zijn geïnstalleerd.

Nen62466 is een module die voortbouwt op de Nen1010. Deze is speciaal ontwikkelt voor zonnepanelen. Het stelt onze monteurs in staat veilig en vakkundig te werken in alle denkbare situaties.

4. Doordat onze installateurs hierin geschoold en ervaren zijn, worden onze installaties conform de meest solide veiligheidseisen opgeleverd.

We zijn hierdoor misschien nog even bezig op het eind van de installatie, maar deze werkwijze voorkomt de kans op brand, elektrische schokken of andere ongelukken.

Omdat de veiligheid van onze systemen voor ons net zo belangrijk is als voor de klant, voeren wij deze aanvullende inspecties gratis bij je uit.

Jouw contactpersoon zal ook op de dag van plaatsing aanwezig zijn. Hij zal er persoonlijk op toezien dat de systemen naar jouw verwachtingen worden opgeleverd. Daarnaast wordt vastgesteld of de installatie voldoet aan de kwaliteitseisen die wij als Sunergy Solar Systems aan onze installaties stellen.

Hiervoor maken wij gebruik van Nen1010 en Nen62466. Nen1010 is een aanvullende opleverings-inspectie. Deze garandeert dat elektrotechnische laagspanningsinstallaties vakkundig en veilig zijn geïnstalleerd.

Sunergy Solar Systems

Nen-62466 is een module die voortbouwt op de Nen-1010 en is speciaal ontwikkelt voor zonnepanelen. Het stelt onze monteurs in staat veilig en vakkundig te werken in alle denkbare situaties.

Omdat wij hoge eisen aan ons werk stellen, hebben al onze installateurs op HBO-niveau brede en technische werkervaring en bezitten zij zowel het VCA– als het Nen3140-certificaat. Daarnaast heeft iedereen actuele scholing opgedaan met InstallQ en Nen62466.

Zonnepanelen kopen

zonnepanelen kopen

085-2129274

Open chat
1
Stuur ons een berichtje via Whatsapp
Scan de code
Hallo daar! Waar wil je advies over?