Meteen naar de inhoud

Binnen hoeveel tijd kan Sunergy Solar Systems zonnepanelen plaatsen?

Wij willen huishoudens zo snel mogelijk doen verduurzamen. Ons streven is daarom helder: binnen drie weken na afspraak willen wij jouw woning hebben voorzien van goedwerkende, betaalbare zonnepanelen.


Met welke zonnepanelen werkt Sunergy Solar Systems?

In de praktijk werken we het vaakst met de bekendere A-merken, welke uitstekende garanties meegeven. Heb je specifieke voorkeuren? Dan is er, mits de materialen leverbaar zijn, heel veel mogelijk. Wij houden wel van een uitdaging. Het komt echter vaak voor dat klanten een bepaald idee hebben, dat om wat voor reden dan ook niet rendabel uit zal pakken. Dan geven wij dit ook aan. Het is zinloos om onnodig veel kosten kwijt te zijn aan je installatie.

Neem vooral contact op voor een overzicht van jouw opties.

zonnepanelen kopen Waalwijk Brabant

Moet ik thuis zijn tijdens de installatie?

Uiteraard is niks verplicht. Wij kunnen in iedere woning uit de voeten. Toch is het handig als klanten bereikbaar zijn tijdens de plaatsing.

Zodra de systemen gereed zijn, krijgen ze uitleg. Hierna lopen we alles met je door, om te demonstreren dat alles volgens naar verwachting en afspraak is.

Binnen welke regio’s zijn jullie actief?

We zijn gevestigd in Noord-Brabant – hierdoor plaatsen wij met name in het zuidelijk deel van Nederland veel systemen.

Maar in principe plaatsen wij door heel Nederland zonnepanelen. Zelfs op de Waddeneilanden wordt op dit moment groene stroom opgewekt met onze installaties.

Kan ik ook zonder dak-inspectie een offerte opvragen?

Nee, dat gaat helaas niet. Geautomatiseerde (online) offertes zorgen te vaak voor extra kosten en worden niet optimaal uitgevoerd.

Omdat de omstandigheden bij iedere woning anders zijn, vinden wij het belangrijk om jouw elektra, dak en woning vooraf te bestuderen om je een aanbod te doen.

De persoon die bij je langskomt, wordt jouw persoonlijke contactpersoon. Deze is ook op de dag van installatie aanwezig.

Dit doen we voor klanten geheel kosteloos. Neem dus snel contact op via het contactformulier, om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Moet ik een aanbetaling doen bij Sunergy Solar Systems?

Over het algemeen vragen wij klanten een aanbetaling te doen, al is de afspraak tussen jou en de contactpersoon altijd leidend. Nadat de systemen naar behoren zijn opgeleverd, dient de volledige betaling te zijn gedaan.

Waarom komen jullie bij klanten thuis voordat er een offerte is opgesteld?

Op basis van een postcode en een aanvraag is het volgens ons niet verstandig al een globale offerte te sturen.

Wij willen eerst het dak, de woning, woonsituatie en elektra bestuderen, voordat we u adviseren en een aanbod doen, omdat iedere situatie anders is en het plaatsen van zonnepanelen geen routineklus is.

Via welke kanalen kan ik Sunergy Solar Systems bereiken?

Onze klanten hebben direct contact met hun persoonlijke installateur.

Overweeg je klant te worden, of heb je vragen over onze systemen en diensten? Dan kun je een belafspraak maken via ons contactformulier.

Ook kun je ons mailen via info@sunergysolarsystems.nl en bellen op 085-2129274.

Zonnepanelen kopen

zonnepanelen kopen

085-2129274

Open chat
1
Stuur ons een berichtje via Whatsapp
Scan de code
Hallo daar! Waar wil je advies over?